Καλώς ορίσατε

To “Voula Resort” βρίσκεται στην πανέμορφη και γραφική Ελαφόνησο, μόλις τριακόσια μέτρα από το λιμάνι του νησιού και πενήντα μέτρα από τη θάλασσα. Σε ιδανική τοποθεσία, σε μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων μέσα στον ελαιώνα, προσφέρει εξαιρετική θέα στον κόλπο τω Βατίκων και τον κάβο-Μαλέα, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η μαγευτική παραλία του Σίμου.

Περίτεχνα δουλεμένο με πέτρα, αποπνέει έντονα την αίσθηση της φιλοξενίας και διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα του νησιού.
Από την είσοδό σας, δημιουργείται μια αίσθηση γαλήνης που σε συνδυασμό με το ξεχωριστό περιβάλλον, σας υπόσχονται μια ευχάριστη και ποιοτική διαμονή.
Τα δωμάτια μας, είναι διακοσμημένα με χειροποίητα ξύλινα έπιπλα που δένουν αρμονικά με την πέτρα.
Στον καταπράσινο κήπο μας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το πρωινό σας και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης μακριά από τη φασαρία.
Η τοποθεσία του συγκροτήματος δίνει τη δυνατότητα  στον επισκέπτη να έχει άμεση πρόσβαση τόσο στον οικισμό του νησιού, όσο και στις όμορφες παραλίες του Σίμου και της Παναγίας, με την κατάλευκη άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά.
Η αρχιτεκτονική, τα τεράστια μπαλκόνια, η άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του και το μοναδικής ομορφιάς τοπίο, καθιστούν το “Voula Resort” την ιδανική επιλογή για μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή σε ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία της Ελλάδας, προσφέροντας όλα αυτά που αναζητάτε για τις διακοπές σας !

Content retrieved from: http://www.voularesort.gr/.